Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/salonan1/public_html/index.php:54) in /home/salonan1/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 658

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/salonan1/public_html/index.php:54) in /home/salonan1/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 658
Salon Anda - coafor Iancului - cosmetica,manichiura, corporale, epilat definitiv - Cosmetica faciala avansata

Programari la orice serviciu, consultatii si consiliere cu specialist atestat

La telefon 021 250 93 20 (Vodafone), 0724 222 300 (Orange)- Sos.Iancului;   0745 88 93 21 -Sos.M.Bravu

Cosmetica faciala avansata

Tratamente faciale de cosmetica avansata- urmarim conceptul stiintific al frumusetii

Dorinta de a arata mereu tinere si frumoase ne determina sa avem grija de felul in care aratam.
Acest lucru presupune o ingrijire atenta, profesionala, consecventa a tenului, atat acasa cat si la un centru specializat, ingrijire care sa aiba ca scop prevenirea si tratarea problemelor pielii: riduri, cearcane, pete pigmentare etc.

Si sa nu uitam si de relaxarea pe care ne-o aduce o sedinta de cosmetica, atat de necesara astazi in conditiile de stress in care traim.
Pentru stabilirea tratamentelor faciale si mai ales pentru recomandarea produselor adecvate pentru ingrijirea acasa, specialistul nostru va efectua o consultatie si va pune un diagnostic al tenului, iar apoi va va propune tratamente si produse pentru acasa care vor urmarii conceptul stiintific al frumusetii:

1. Purifierea si afanarea pielii - etapa de imbunatatire a respiratiei cutanate, de accelerare a innoirii celulare si intarire a sistemul imunitar.
2. Stabilizare - in apa si lipide
- etapa necesara pentru a avea o piele confortabila si echilibrata.
3. Tintire
- etapa in care se raspunde nevoilor specifice ale pielii - eliminarea rosetei si imperfectiunilor, reparare si protectie fata de poluare, stress si soare, intarirea zonelor fragile, regenerare, lupta impotriva imbatranirii, ridurilor, relaxarii cutanate, petelor pigmentare.

In urma evaluarii si propunerilor specialistului nostru, vor exista doua alternative: Cosmetca de baza sau Cosmetica avansata.

Cosmetica avansata este o evolutie fireasca a cosmeticii de baza in perioada de explozie tehnologica pe care o traim, in care orele de munca s-au inmultit iar munca in sine este mai intensa, orele de somn s-au imputinat si au scazut in calitate, poluarea este in continua crestere, si dorintele noastre de a fi mai in forma, mai frumoase, mai radioase sunt si mai intense.

Totusi, daca bugetul nu va permite aceste tratamente, va oferim in continuare in centrele nostre si cosmetica de baza dar cu un concept si o calitate deosebita pe care nu o veti intalni in nici un alt salon.

Recomandarea specialistului: Tratamentele faciale nu inseamna scoaterea punctelor negre, nu inseamna relaxare, masaj sau traumatizarea in scopul curatarii excesive a pielii; un tratament facial avansat este un complex de proceduri si etape in care se folosesc aparate si produse profesionale in scopul cresterii calitatii pielii, normalizarea metabolismului, corectarea unor defecte de frumusete si  incetinirea imbatranirii.
Urmarind sfaturile noastre veti ajunge la rezultate garantate  in cel mai scurt timp.