Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/salonan1/public_html/index.php:54) in /home/salonan1/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 658

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/salonan1/public_html/index.php:54) in /home/salonan1/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 658
Salon Anda - coafor Iancului - cosmetica,manichiura, corporale, epilat definitiv - Ingrijirea corpului

Programari la orice serviciu, consultatii si consiliere cu specialist atestat

La telefon 021 250 93 20 (Vodafone), 0724 222 300 (Orange)- Sos.Iancului;   0745 88 93 21 -Sos.M.Bravu

Ingrijirea corpului

 

Tratamente corporale

» Saloanele  Anda Beauty au o experienta de 16 ani in tratamente corporale, fiind printre primele centre care ofereau aceste servicii in Bucuresti la acea vreme.

» La prima intrevedere se face o evaluare si o consultatie a clientei, intocmirea fisei personale si recomandarea tratamentelor corporale necesare in salon, produsele pentru acasa si regimului de viata potrivit (miscare, dieta etc).

» Cele peste 10  servicii si tratamente corporale din saloanele anda beauty sunt consacrate pe piata de beauty din lume. Ele sunt rodul muncii si imaginatiei specialistilor in domeniul esteticii si sunt folosite peste tot in lume in Europa, America si Asia.

» Echipa de profesionisti anda beauty participa regulat la toate seminariile si trainingurile de informare si pregatire din tara si din strainatate pentru a va aduce ultimele tehnici, metode si tratamente in domeniu.

» Aparatura cu care sunt dotate saloanele noastre este ultraperformanta, produsa in Germania, Italia, Anglia: COMBINA  IONTO COMED, COMBINA BDR, CELL METER, ULTRATON PRO 20, ULTRATONE FUTURA PRO, COMBINA ULTRASUNETE, APARAT ANTHELIA, LPG CELLU M6 INTEGRAL 2, PLATFORMA TECHNISPA - GUINOT, COMBINA HYDRALIFT  GUINOT  etc.
Produsele utilizate in saloanele anda beauty sunt exclusiv produse profesionale, cele mai prestigioase nume in domeniu: ANESI, BABOR, BDR, BRUNO VASARI, GUINOT, JULIETTE ARMAND, mesoestetic

DIAGNOSTICAREA

Se va efectua diagnosticarea cu analizatorul corporal Tanita precum si cu analizatorul termografic Cell meter

Analizatorul Tanita  functioneaza pe principiul bioimpedantei electrice (BIA), realizand o minutioasa analiza a masei grase, masei musculare dar si a masei de lichide din organism.
Diagnosticarea se realizeaza dupa ce clienta a fost cantarita , realizata diagnoza stadiului celulita , notate pe fisa de tratament dimensiunile zonelor de interes (bust, talie, coapse, subfesieri, genunchi).

Cu ajutorul unui plicometru (un "clestisor" gradat) vom masura patru pliuri de grasime din zona bratului ( biceps, triceps), talie si sub omoplat.
Clienta se va urca pe aparat , cu talpile pe suportii metalici, desculta.
In acest moment organismul va fi traversat de un curent neagresiv . Nu este dureros.. Corpul fiecarei persoane va opune o rezistenta mai mica sau mai mare acestui tip de curent in functie de tesutul adipos, de stadiul celulitei, de apa din organism si de musculatura.
Se introduc in LCD-ul analizator cativa parametrii : numar de kilograme, varsta, inaltimea, tipul de activitate zilnica desfasurata.

Instant analizatorul va printa :

- excesul de grasime din organism
- excesul de apa din organism
- necesar caloric zilnic (calculat in functie si de necesarul de calorii pentru efectuarea activitatilor zilnice, tinandu-se cont de tipul de activitate fizica efectuat: lejer, mediu, intens)
- masa celulara (reprezinta raportul dintre masa musculara si apa totala, necesar pentru a afla daca exista sau nu carente musculare)
- apa totala (intracelulara si extracelulara)
- masa musculara
- masa grasa

Analizatorul profesional de diagnosticare a stadiilor celulitei Cell Meter

Este un sistem senzorial de detectare a aspectelor termice ale celulitei, ce functioneaza pe un dublu principiu: diagnosticare la caldura imbinat cu efectul de unduire (“ripple effect”).
Aceste face urmatoarele:

  • detecteaza termografic stadiile celulitei
  • localizeaza zonele cu probleme si permite interpretarea corecta a problemelor cauzate de celulita
  • permite alegerea optima a tratamentului specific fiecarui client
  • permite controlul randamentului fiexarui tratament
  • Realizeaza si o masurare corecta a circumferintei zonei examinate

Se aplica pe corp o banda selectoare care ne va directiona catre una din cele 3 benzi termografice de evaluare.
Pe diferitele zone de interes vom aplica banda termografica potrivita temperaturii corpului.
Aceasta se va colora in diferite nuante: albastru-verde (stadiul 1 al celulitei), albastru-verde-mov-galben ( stadiul 2), coloratii diverse carora li se adauga mici pete brune, maronii sau negre ( stadiul de micronoduli) si zone intinse de negru sau maron inchis (stadiul de macronoduli).
La o singura persoana putem avea stadii diferite de celulita, pe zone diferite de corp.

In acest moment diagnosticarea a luat sfarsit.
Terapeutul va explica rezultatele diagnosticarii si va recomanda un pachet personalizat.