Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/salonan1/public_html/index.php:54) in /home/salonan1/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 658

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/salonan1/public_html/index.php:54) in /home/salonan1/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 658
Salon Anda - coafor Iancului - cosmetica,manichiura, corporale, epilat definitiv - Cosmetica faciala de baza

Programari la orice serviciu, consultatii si consiliere cu specialist atestat

La telefon 021 250 93 20 (Vodafone), 0724 222 300 (Orange)- Sos.Iancului;   0745 88 93 21 -Sos.M.Bravu

Cosmetica faciala

Tratamente faciale de baza- urmarim conceptul stiintific al frumusetii

Dorinta de a arata mereu tinere si frumoase ne determina sa avem grija de felul in care aratam.
Acest lucru presupune o ingrijire atenta, profesionala, consecventa a tenului, atat acasa cat si la un centru specializat, ingrijire care sa aiba ca scop prevenirea si tratarea problemelor pielii: riduri, cearcane, pete pigmentare etc.

Si sa nu uitam si de relaxarea pe care ne-o aduce o sedinta de cosmetica, atat de necesara astazi in conditiile de stress in care traim.
Pentru stabilirea tratamentelor faciale si mai ales pentru recomandarea produselor adecvate pentru ingrijirea acasa, specialistul nostru va efectua o consultatie si va pune un diagnostic al tenului, iar apoi va urmarii conceptul stiintific al frumusetii:

1. Purifierea si afanarea pielii - etapa de imbunatatire a respiratiei cutanate, de accelerare a innoirii celulare si intarire a sistemul imunitar.
2. Stabilizare - in apa si lipide
- etapa necesara pentru a avea o piele confortabila si echilibrata.
3. Tintire
- etapa in care se raspunde nevoilor specifice ale pielii - eliminarea rosetei si imperfectiunilor, reparare si protectie fata de poluare, stress si soare, intarirea zonelor fragile, regenerare, lupta impotriva imbatranirii, ridurilor, relaxarii cutanate, petelor pigmentare.

In urma evaluarii si propunerilor specialistului nostru, vor exista doua alternative: Cosmetca de baza sau Cosmetica avansata.

Recomandarea specialistului:
Tratamentele faciale de baza nu inseamna scoaterea punctelor negre( asa cum se promoveaza din pacate in multe locuri) nu inseamna numai relaxare, masaj sau traumatizarea in scopul curatarii excesive a pielii; un tratament facial de baza este un complex de proceduri si etape in care se folosesc aparate si produse profesionale in scopul echilibrarii temporare a pielii  si  infrumusetarea acesteia.

Atentie!
Cu ajutorul tratamentelor faciale de baza nu schimbam calitatea pielii si nu prevenim sau corectam defectele de frumusete: riduri, cearcane, semne de acnee, pete, relaxare cutanata etc.;pentru a putea face aceste lucruri trebuie sa apelati la tratamente de cosmetica avansata.

Aceste tratamente faciale de baza reprezinta un minim necesar de igiena faciala lunara si ameliorare iar cine va promite mai mult nu face decat sa va vanda sperante desarte.