Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/salonan1/public_html/index.php:54) in /home/salonan1/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 658

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/salonan1/public_html/index.php:54) in /home/salonan1/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 658
Salon Anda - coafor Iancului - cosmetica,manichiura, corporale, epilat definitiv - Machiaj

Programari la orice serviciu, consultatii si consiliere cu specialist atestat

La telefon 021 250 93 20 (Vodafone), 0724 222 300 (Orange)- Sos.Iancului;   0745 88 93 21 -Sos.M.Bravu

Machiaj

MAKE-UP - MACHIAJ PROFESIONAL

Machiajul se executa cu produse Babor, Guinot, Malu Wilz -produse profesionale de cea mai buna calitate.

» Si in machiaj e nevoie de naturalete. Machiajul nu trebuie numai sa acopere ci in primul rand sa evidentieze frumusetea ta, vorbind  despre tine pentru tine.
Machiajul este una din cele mai importante etape in crearea stilului personal.

» Este importsnt sa te simti bine, iar un machiaj corect si bine facut iti va da incredere in tine si va scoate in evidenta anumite aspecte pe care nici nu le-ai observat pana acum.
Tenul joaca un rol mai mult decat important in obtinerea unui machiaj profesional.
De aceea esteticienele noastre iti stau la dispozitie cu tratamente faciale regulate dar si cu tratamente speciale, destinate obtinerii unui ten deosebit inaintea unui eveniment important.

» Aspectul placut al machiajului depinde de modul de aplicare al fardurilor dar si de calitatea lor.
Aici intervine specialistul care stie exact ce nuante se vor potrivi tenului tau si cu ajutorul produselor profesionale Malu Wilz  te vor ajuta sa-ti definesti personalitatea.
Un make-up profesional trebuie sa dureze o zi si o noapte si sa arate la fel in orice moment.

» Nu ramane decat sa ai incredere in specialist si vei fi stralucitoare !

» Daca vrei sa afli care este trendul de sezon, nuante, culori si combinatii la moda, programeaza-te la o lectie de machiaj in salonul nostru, de unde iti poti achizitiona dupa aceea produsele profesionale Malu Wilz la cel mai bun pret.

  

Machiaj lejer de zi                                         60 lei
Machiaj de zi ocazie                                     150 lei
Proba machiaj mireasa/nasa                          150lei
Machiaj ocazie/mireasa/nasa                         200 lei
Machiaj special                                           300 lei
Lectie de machiaj (2 ore)                            500 lei
Tratament Direct beauty (30 min)                150 lei
(inainte de machiaj)

Produsele de machiaj le puteti vedea si comanda si in magazinul nostru on-line e-magcosmeticeprofesionale.ro.
Va asteptam !

MALU WILZ -  un pic de istorie...

Totul a inceput in Germania in urma cu 25 de ani cu o valiza plina de produse de machiaj.
Astazi, Malu Wilz este o top-stilista recunoscuta pe plan international si cunoscuta prin numaroasele prezentari de produse de machiaj la targurile de specialitate din Germania si strainatate, dar si prin propria scoala de cosmatica de la Aachen (Germania).
Nu oricine poate afirma ca si-a gasit  meseria de vis; Malu Wilz spune insa ca “meseria m-a fascinat inca de la inceput”. 
Dar cum a inceput o astfel de cariera de succes ?
Dupa ce a activat 2 ani ca hair-stilist s-a decis sa urmeze un curs de parfumerie. Aici a facut cunostinta cu intreaga gama de cosmetice, si nu dupa mult timp si-a deschis propria afacere.
Asfel, echipata cu o valiza plina de produse de machiaj, a oferit mai intai un serviciu de machiaj “din partea casei” si a colaborat cu succes in calitate de cosmeticiana liber-profesionista cu fotografi si renumite firme de cosmetice.
In 1979 Malu Wilz a inceput colaborarea cu diverse scoli de cosmetica dni Germania.
Prin seminariile de specialitate a transmis multor generatii de cosmeticiene bogatele sale cunostinte in camuflaj si diverse tehnici de machiaj.
La inceputul anilor ‘80 Malu Wilz a atras atentia strainatatii.
In 1987 Malu Wilz si-a realizat un vis pe care il avea de multa vreme prin deschiderea primei scoli de machiaj din Aachen avand ca scop  formarea si continua pregatirie a  specialistilor in cosmetica si machiaj.
De atunci continua sa dezvaluie cunostintele sale in seminarii intensive pentru specialistii din domeniul cosmeticii.
Fie ca e vorba de machiaj de zi sau seara, pentru sedinte foto, machiaj fantezist sau body-painting, participantii sunt mereu entuziasti iar cererea este foarte mare.
In 1990 marea satisfactie a venit odata cu marca proprie de produse de machiaj si cosmetice  profesionale, care se afla prezenta acum in peste 28 de tari.
Astazi are pe ordinea de zi seminarii de machiaj in USA si Extremul Orient, punctele sale cheie costituind printre altele, aparitiile televizate din Las Vegas, San Francisco, Singapore si Taipei.
In diferitele programe de televiziune din Germania sunt transmise emisiuni despre activitatile sale.
Potentialul sau cretiv o situeaza in acest moment in rolul de consiliera pentru dezvoltarea noilor tendinte de culori la diferite firme de cosmetice din intreaga lume.
O cariera de succes.
De aceea Malu Wilz afirma :”Sunt foarte mandra de evolutia mea, dar in spatele unei cariere de vis se ascunde foarte foarte multa munca si seriozitate.”