Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/salonan1/public_html/index.php:54) in /home/salonan1/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 658

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/salonan1/public_html/index.php:54) in /home/salonan1/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 658
Salon Anda - coafor Iancului - cosmetica,manichiura, corporale, epilat definitiv - Masaj corporal

Programari la orice serviciu, consultatii si consiliere cu specialist atestat

La telefon 021 250 93 20 (Vodafone), 0724 222 300 (Orange)- Sos.Iancului;   0745 88 93 21 -Sos.M.Bravu

Masaj si Reflexoterapie

MASAJUL CORPORAL MANUAL

Terapia prin masaj este cunoscuta ca o metoda foarte veche de vindecare iar referiri la ea exista in texte vechi de peste 4000 de ani. Parintele medicinei, Hipocrate, scria in sec al iv-lea i.Hr. ca medicul trebuie sa cunoasca multe lucruri si in special cum sa faca frectii.

In prezent, terapia prin masaj, numita terapia somatica presupune si aplicarea altor tehnici de masare asupra structurii musculare si a tesuturilor moi ale corpului, tehnici de constrangere, de producere a unor vibratii, leganare, frictionare, framantare, rulare si presare.

Toate aceste tehnici sunt folosite in beneficiul sistemului muscular si osos, al celui limfatic si circulator, precum si al sistemuilui nervos sau al altor sisteme din organism.

Terapia prin masaj influenteaza pozitiv atat starea fizica cat si pe cea psihica a oricarei persoane.

Recomandam masajul corporal general ca terapie saptamanala toata viata, pentru efectele benefice si de preventie.

Recomandam reflexoterapia in 2-3 cure pe an de 12-18 sedinte de 2-3 ori pe saptamana ca un service periodic pentru tot organismul.
 
Masaj corporal combinat anticelulitic + intretinere   60 lei /1h
Masaj reflexoterapie                                                40 lei /sed